united-kingdom (1)

Produkter​

4G Distribution har distributionsaftaler med ALLNET, Grandstream, Innovaphone, Jabra, Polycom, Sennheiser, Quintum og Yearlink. Det gør os i stand til at distribuere professionelle og helt moderne netværksprodukter med fokus på viden, fleksibilitet, pris og kundetilfredshed i hele Nord-europa.


Ud over det komplette sortiment fra ovenstående producenter tilbyder vi også netværksprodukter fra en række andre førende producenter, bla. HP, Cisco, Allied Telesis, Plantronics, Nortel, D-link og APC. Vi sælger udelukkende til B2B forhandlere i Nord-europa, men yder derudover slutkundesupport og service på alle de produkter, der distribueres via vore partnere.

​4G Distribution er det rigtige valg for alle forhandlere som ønsker at øge volumen i deres varekatalog, bevare fleksibiliteten og forbedre mulighederne for at reagere hurtigt på ny efterspørgsel i markedet.


Det er vores målsætning, i kraft af vore kompetencer og enestående distributionsaftaler, at indlede troværdige og længerevarende partneraftaler med både forhandlere og slutbrugere. Vores stærke engagement i markedet gør det muligt for os, at levere den bedste service for alle parter.

Nyhedsbrev

Forhanderopretttelse

ALLNET Nordic A/S  I  CVR: 26115744  I  Borupvang 3, 2750 Ballerup  I  Telefon +45 69 96 00 00  I E-mail: info@allnet.dk​

Handelsbetingelser​ - Læs mere